Sommaren 2010 är efterlängtad som fan!

Tjaa tjaa, ligger i sängen och är trött som bara den. Var ju i lule i går med Ia och var på bio, skulle ju på minus 30 men fick inte tag på stina förrens 1 timma innan typ, så de var ju lite synd. Men bion var sjukt bra, med bästa sällskapet också! Ia, du är underbar!
Efter bion skulle vi ta bussen hem, men så vart de inte. Mamma var hos Anders så Mogge och han kom och hämtade upp oss från bion, åkte runt lite ett tag. Sen så for vi mot boden då, med Mor då. Hämtade lite saker hos mig, skulle sova hos Ia. Sen när vi hoppade av hos Ia så väntade vi på att Hampus skulle komma me ciggen som vi hade "beställt". Väntade kanske 2 timmar eller nå sånt, hann somna lite innan dom kom också, var sjukt trött. Gick ned och hämtade ciggen då dom kom, dom var gode fulla, haha, härliiigt! Fick våra cigg, thank god! (; Väntat på dom länge!
Har inte gjort så mkt idag, solat på balkongen med Ia, mysigt värre! Sen så gick vi ut och gick, otroligt skönt de! Var länge sen man var ute och gick! Sen gjorde vi choklad bollar och såg lite tv. Sen var jag tvungen att fara hem vid 5, hade tvättstuga. Inte så najs, men måste ha rena kläder! haha (: Och nu ska jag ta och sooova! Måste till skolan i tid i morgon.
Vill verkligen till Arvidsjaur i helgen! (;


Och som Ia säger, 2 personer kan ju gå & ta sig nånstans haha ;) Sommaren 2010 kmr bli fett nice ;D
KLART SOM FAAN ATT DEN KOMMER BLI FETT NICE!

xJennywho

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0