bad mood ?

Osch vad jag är på dåligt humör just nu.. Är nog för att jag inte har rökt något idag, kan inte röka än heller för mormor och morfar är här, och dom vet inte att jag röker och dom ska inte få reda på de heller.. Men iaf, ska snart städa rummet, efter de ska jag hoppa in i duschen och sen blir de stan m Ia!
uppdaterar kanske senare ikv!

xJennywho


Varför just Dig ?

Hej igen, Ia for hem för typ 2 timmar sen. Ska ta och fixa lite stuff snart och sen se tv tills jag somnar. Har drömt västa konstiga drömmar de senaste dygnen, dom var inte dåliga, jag fattar bara inte varför jag ska drömma om just Den personen. Det kan vara lite irriterande. Men jag överlever väl?
Blir skola i morgon, inte så pepp på det, men måste man så måste man ju. Ja jag har ju möblerat om i mitt rum i förrgår, blev fint, men är inte nöjd än. Så när jag städade ut en liten byrå så hittade jag massor med armband, det gillar't vi! Kan säga att jag har sökt dom ganska länge! Bra att jag hittade dom!
Men nu blir de att fixa lite stuff och sen se tv/sova!

xJennywho


"fuck you"

Japp, de du. jag vill verkligen inte ta bussen upp till ia för att äta en så kallad 'sockerkaka'.... haha skojja (; Nä men ia håller på att tjata om att hon vill ut och göra något, men det vill inte jag för de är snöstorm ute. Det ogillar jag verkligen.. Hahaha, sa nyss att de kliade på foten och började klia tillbaka med andra foten, och så tar ia tag i min fot och börjar kittla den!! Hojja, vad jag ogillar de, det värsta som finns, är grymt kittlig på fötterna! xD
uppdaterar mer sen eller nå! (:

xJennywho


*Tavlan


Tavlan jag köpte igår, gud så jag älskar den!


Marilyn Monroe

Sådärja, nu är designen lite bättre (: Vart inte helt som jag ville me texten men de var för att jag bara har Gimp, och inte Photoshop. Men det funkar (: Ligger i min säng nu och lyssnar på musik, är inte på så himla bra humör at the moment.. Har iaf varit på skolan idag, fast blev inte så mkt jobb, har tänkt för mkt på en sak som jag borde glömma. Men iaf, blev stan efter skolan med Towe sen träffade jag mor och syster lite också. Kollade på kläder och smink och så. Sen så följde jag med mor och syster till Dollarstore och där såg jag en sjukt stor Marilyn Monroe tavla, jag tappade seriöst hakan när jag såg den! Ville verkligen ha den! Gick vidare och kollade runt, sen gick vi ut och satte oss i bilen och så kliver mor ut igen och mumlar om att hon glömde en sak, och sprang in igen. Och så kommer hon ut med tavlan jag ville ha. Jag bah, Vaaah, men mamma, vi behövde ju inte köpa den nu.. Men tack! :D Hahaha, fast vi fick inte in den i bilen, den var för stor, den är typ 1,70 lång och 1 meter bred. Så då ringde jag pappa och frågade om han kunde komma med citran, för den är stor, och vilken tur vi hade, den gick precis in, fast fick köra med öppen lucka där bak (; Väldigt snygg, eller så inte (; Så ska fixa om lite i mitt rum och så och hänga upp den. Gud så snygg den är! Då har jag 3 st tavlor med Marilyn Monroe på, älskar hon!

30 Seconds To Mars<3


Laddar upp bilden på tavlan när de går, har försökt i nästan 1 timma, men den bara ladda och laddar, irriterande s:

xJennywho


Lite fix kvar..

Hallå hallå, designen är inte klar än. Hade bloggen på bloggspot.com först, men bytte senare hit. Ska ändra det när jag har tid.
Idag, onsdag, har jag varit ledig från skolan, gode skönt säger jag. Fast det har varit lite långtråkigt, har ju varit hemma tisdag också, hade feber då. Men nu i morgon ska jag då släpa mig till skolan. Man får hoppas att jag kan sova, det är lite svårt de för mig.. Kan somna vid 3-4, inte tidigare, det blir väldigt slitet under veckorna..
Hörde nyss att det kanske blir att fara till vårdcentralen på morgon, för att kolla varför jag har en sån huvudvärk hela tiden. Ser inte framemot de. Älskar låten Speechless av Lady Gaga för tillfället. Otroligt bra är den, har lyssnat på den oändligt många gånger nu!

Men det var allt för mig nu, ska försöka sova nu!
xWhosJenny


RSS 2.0