Allt vart fel.

Tja tja, sitter hos mina kusiner just nu, Alexander fyller år, och min moster fyller år på måndag! Grattis grattis på dom!

Igår var de bra i början, sen när alla vart fulla spårade det ut på en gång! Efter Ante hade ätit sin mat som vi gick och köpte så spydde han som ett svin, först från balkongen och sen då på toan! Inte najs, höll jävlar på att spy själv när han väl höll på.. Sen så kom Simon och sa att han skulle hoppa från balkongen hela tiden, fick bort han därifrån, som tur var, man vet fan aldrig om dom är seriösa eller inte. Sen så blev de bråk mellan Sara och Ante, Sara hade sagt åt honom att sitta still på soffan, men han lyssnade ju inte så Sara flög på han så han flög i soffan och då slant de för Ante. Började skrika att ingen ska tala om vad han ska göra och inte göra. Tog en jävla lång tid innan han lungnade ned sig litegran. Han råkade göra så jag flög på backen, har sjukt ont i knäna nu. Men det får man ta när man försöker lungna ned en som har tappat kontrollen totalt. Ja sen så när vi stod vid hissen så ramlar han och slår huvudet i rör som leder vatten och i hiss dörren slog han i sig också, han var borta i 30 sec. Det var inte kul de, slog han på ansiktet för att vakna, på bröstet, hände fan inget me han, sen så när jag slog lite hårdare ja då vaknar han. Får han att ställa sig upp och de. Sen kommer han pappa, så vi slapp släpa hem han i snöoväder. Jaja, nu orkar jag inte skriva nå mer, ska kanske vara med dom senare. Ska vara me Cherie sen, nu snart, haha.
Love you.

xJennywho


Oh, Be Clever <3

Hay hay!
Snart kommer Linn me mina pengar, så ska hitta nån som är i stan som kan köpa cigg, behövs verkligen! Sen så ska jag vänta på att Ia ska komma hit, och sen blire fest hos Simon. Vilken jävla kväll de kommer bli!
Right now så lyssnar jag på Oh, Be Clever, sjukt bra är dom! Ska snart också städa rummet lite snabbt. Ligger kläder överallt, haha. Jaooo, love you.

xJennywho


note so self, eller nå, heh!

Tjobre! Okay, glömde totallt bort vad jag skulle skriva... heh. Men de var något med att på lördag blir de kalas hos Moster, Alexander fyller år! 7 tror jag, tror de! Han blir stor pojke nu. Sen efter det blir det att vara med Cherie, som jag inte har träffat på länge, saknar dig! Och efter jag har varit me hon så blir det att vara med syster och basta, tror jag! Skönt de! De är vad som händer på lördag.
Sen vad som händer nu idag, fredag. Först blir det att duscha, sen möta Linn så jag får mina pengar. Efter det ska jag nog möta Ia och hem till mig och fixa. Sen blir det fest hos Simon! Härligt värre!
Men nu jäklar ska jag sova, är gode satans trött!
Love you.

xJennywho


Singel Ladies!

Hahah, oj ni skulle ha sett mig, försökte dansa dansen som Beyonce gör i "Single Ladies"! haha gud så svårt de är att göra en "booti drop"! Men klarade de sådär, haha! Var då jävlar jobbigt att dansa allt, haha, gud vilka ben muskler hon har, wow säger jag bara!
Idag var de skolan då, fick reda på att jag hade sovmorgon till 10 vid 8 idag på morgon, så jag somnade om och vaknade vid 9, gjorde mig färdig och for till skolan, hade bara idrott idag, skönt som tusan! Slutade 11, gick in till stan me Towe och satt på bibiloteket mesta delen sen kom Ante och han var hungrig så vi gick ned till Opalen och såg på när han åt sin stoora macka, haha! Sen bar de av till Korpen för att vänta på Ia. Hon fick sluta tidigare så vi gick in till stan och gjorde inte så mkt, sen följde jag och Ante me hon när hon skulle hem, och sen tog vi bussen in till stan igen, för Ante skulle vara me Simon när han hade slutat. Jag åkte me bussen hem jag, och sen gick jag över till syster, som jag är hos än! Ska snart börja gå hem. Love you.

xJennywho




Beyonce - Single Ladies

Kort inlägg..

Hallå, kom hem för en timma sen tror jag. Varit i pagla me Simon, Ante och Ia, kul var de! Blev snöbad, åkt madrass och bobb högst upp från backen. Haha, Simon och Ante höll på att fara in me madrassen i eldstaden, sjukt nära, men dom träffade en stor snöhög ist! Tur de!
Har inte varit i skolan idag, inte orkat.. Ska i morgon, har då bara 1 lektion då, idrott. Hm, vet inte vad jag ska skriva mer.. Kort inlägg! Kanske vara me gänget sen igen, ingen aning. Jaja, love you.

xJennywho


Städat

Hallå! Kom försent till skolan idag, igen, försov mig. haha attans så bra jag är på att göra de! Men iaf, sen efter skolan var de bara hem på en gång och städa hela lägenheten innan mor kom hem. Inte så värst kul, men de gick ganska snabbt. Har nyss börjat me maten, pommes och fiskpinnar blir de, gott! Älskar verkligen fiskpinnar, haha. Senare blire väl att vara me Ia, Ante och Simon, jag vet inte riktigt än, ska ringa Ia strax.
På fredag är det lov, fy fan va skönt! Har längtat som tusan på de. Vet inte vad som händer då, hoppas bara de blir varmt så man kan vara ute utan att frysa! Sommar ska de va!  Nej men nu ska jag ringa Ia och titta till i ungnen.
Love you.

xJennywho


"ipren gubbe"

Dagen har varit sjuuuukt bra! Ia sov över, syrran kom över och ville se film så vi gjorde oss färdig, gick över till affären rakt över gatan och köpte gotta sen bar de av och såg på "The Proposal" väldigt rolig film (: Ia satt och smsa me Ante hela tiden dock och när filmen var slut så bar de av mot Frasses för att möta Simon och Ante! Kallt som satan var de så vi satt inne på Coop och garvade som tusan, Simon ska te Coop igen om 2 veckor för att få sin "Ipren" gubbe! Hahhha! Sen gick vi ut och började busa! Simon kom upp bakom mig från ingenstans och gjorde så ja jävlar satte mig ned på marken! hahaha oj så han fick spö sen, haha nää men gjorde så gott ja kunde för att ge igen, slutade me att jag gjort illa handen, helt blå är den till och me... Men de e goda tider de! (; Hahah ja och sen så gick vi te Åhlens för att värma oss lite och när vi kommer vid dörren så åker Ia ned på marken, med ett jävla tjut! Hahhaha, fan va kul de va! Hon fick världens bula på knät, blev till och me ett jack i de! klock rent! Sen bar de hem te mig för att hämta en film "Paranormal activity" för att se den hos Simon. Åh fy satan vad Ia var rädd! hahaha, sett den 3 gången nu och den skrämmer mig än, hojja! Ante och Simon vart till och me rädd! Sen försökte Simon att skrämma oss, men njaa du, vart inte så rädd fast han hade kletat ketchup över halva ansiktet! hahaha!

Vi började iaf gå hemåt, funderade över om vi skulle följa me Ia hem eller inte, men som tur var så kom Kribba körandes förbi, så vi behövde inte gå i snöstorm! Skjusade hem Ia och sen for vi runt och sladdade/driftade på olika ställen, kom nyss hem. Så nu blir de att sova, imorgon skola, usch fy... Jaja, Love you.



xJennywho


.i wanna open up my heart tell him how i feel.

Jaha, lördag idag då. Ingen aning om vad som händer idag. Ska snart hoppa in i duschen! Värken har väl minskat lite, men inte i armen, den gör ont som satan. Fattar inte varför..
Minus 30 festivalen är snart igång, den ska jag verligen gå på. Markus krunegård, Ison & Fille och Neverstore kommer ju spela! FAN-FUCKIN-TASTIC! :D Ska todligen dit me Stina och massor med mer. Blir en kväll som jag sent kommer glömma. Har sagt till mig själv nu ett tag, om ett band eller artist spelar nära, då ska jag ta mig fan inte missa det. Ett misstag som jag gjorde en gång, ångrar det som satan!
Nej nu kallar duschen mig.
Love you.


xJennywho




Värk, värk och åter värk!

Fy tusan vad jag har värk i kroppen, vad fan är de här?! Inget hjäper för smärtan!

Drog mig iaf upp ur sängen idag, den enda anledningen var att jag skulle köpa cigg idag, därför stannade ja inte hemma. Annars skulle ja ha legat i sängen hela dan! Skolan gick trögt som tusan, kunde knappt skriva, ingen kraft i armen, eller hela över kroppen.. Klagat har man då gjort, inget man är stolt över, men nån gång måste man väl klaga liite? Jaja, igår umgicks ja me Ia och Ante, såg film och gick på stan. Haha, shit så kul de va på Rönnbäcks, Fantaburk, blod, och massor av skratt! De kan ja beskriva den kvällen med! Gode kul var de!

Idag blir de tvättstugan! Kan säga att jag har längtat till den! Har knappt nå kläder som är rena nu, så är väldans pepp på att tvätta ikv! Och i morgon är de fredag, det ser jag mer framemot till! äntligen helg! Vad som händer då har jag ingen aning om! Något kul ska iaf hända, de hoppas ja! (:

Nyss kommit hem från att ha varit ute me Ante och Simon, åkte bara runt och gjorde inte så mkt, följde efter polisen för att vi inte hade nå och göra, vart nästan en krock mellan 2 bilar vid Nordpolen/polisstation, no bigge, haha (; Jaja, nu ska jag krypa ned under täcket och sova, blir vårdcentralen på morgon, ska kolla upp varför jag har värk i hela kroppen, har inte gjort något som ska göra att jag har sådan värk! Inte najs... G'night!
Love you!

xJennywho


pagla+midda+film time = najs!

Haha, de blev inge dygna, somnade vid 3 och ia vid 4 typ.. Vaknade iaf vid 11 åt och satt vid datan och babblade strunt, sen så fick vi värsta suget att åka te Pagla och åka madrass! Var ju åratal sen ja gjorde de! Så vi frågade om min eller hennes mor kunde skjusa, men nope det orkade dom inte.. Så då tänkte vi 'Jaha... då blire väl att bara dega hela dagen då?' Men ikke sa nikke. Pratade me Simon lite och dom frågade om vi alla 4 kunde åka te Pagla för de fanns ju inge att göra. Så vi tog oss dit, och när vi väl ska åka ned för backen åker jag och Ia rakt mot djup snön! Fatta vad blöt ja blev! Osch vad kallt de blev! Men de var sjukt kul! Borde verkligen göra om de som Ante sa hela tiden på väg hem! (:
Sen när ja kom hem vart de full fart mot sävast, midda hos Mormor och Morfar! Vart gode god mat, palt, mums! var där i kanske 2½ timma sen for vi hem och då blev de film time me Simon, Ia och Ante hos Simon! Var väldigt trevligt! Men nu är jag gode trött så ska ta och soova!
Love you!


xJennywho


dygna?

Hallå hallå världen! Sitter hos syster me Ia och ska dygna, haha de kommer nog inte gå så bra, är lite trött nu...
Och ja kommer va sjukt irriterad i morgon då, så man får väl se hur de går om ja ger upp igen (; I fredags så var ja me Ia, for hem till henne och åt gotta och spelade tv-spel, haha de va kul de! krockade hela tiden me bilen min! (; Sen så var ja tvungen att gå hem, i -22 tror ja, om inte kallare! De var inte så kul de.. Iaf, lördag var väldigt segt, på förmiddan, gick till stan me Elin och hjälpte henne att köpa nå gulligt till hennes kille, sen gick ja över till syster som bakade semlor, dom vart sjukt goda! Och sen så hem och inte göra så mkt på kanske 2 timmar, sen bjöd Simon hem mig till han me Ante och chillade mest, de var trevligt! Sen släppte dom av mig hos Ia som jag är me nu, hon ska 'sova' hos mig, om vi inte dygnar, dvs, ska snart gå över till mig så att syster och hennes gubbe kan sova (: Idag blir de väl chilldag, får se vad som hittas på (:
Love you!

xJennywho


pratade, skrattade och sladdade!

Hello world! Sitter hos min älskade syster just nu, hon bjuder på kladdkaka, och man säger inte nej till de! Glad över att man inte själv behöver baka den! (; Hade en otroligt bra dag på skolan idag, första gången på länge! Sen vart de stan me Alicia och sen me Ia. For hem till mig och pratade om allt möjligt, sen gick vi till Hildursborg och såg/väntade på Emma som hade handbolls träning. Efter de gick vi in till stan och fixade lite saker. Sen frågade Simon om vi ville åka runt ett tag, och de gjorde vi för de var svin kallt ute! Pratade och skrattade och sladdade runt! Sen skjusade dom hem Ia och moi och nu sitter ja här hos syster och käkar kladdkaka! Nu ska ja vara social me syster! <3 Love you!

xJennywho


"jobbar"

Tja tja! sitter på skolan och "jobbar" me engelskan.. haha, men jag har god tid på mig att fixa fram fakta om Cananda, no worries lixom! Har bara 2 lektioner idag, sen slutar man, och jag har ingen aning om vad jag ska göra sen.. Alla har ju skola, så de går ju inte att va me någon ): Blir att fara hem och ligga i sängen och lata sig! De blir mysigt, men lång tråkigt... jaja, love you!

xJennywho
 


No internet #2

Vi har inget internet igen, helt jävla sjukt! Sitter just nu hos syster, vart så himla desperat! Har inte ens orkat sätta på datan hemma efter att den sket sig igen, så för nån timma sen så satte ja på den för att se om de gick, men inte de.. Gud så arg ja vart! Men får väl hoppas att det funkar snart, ska iaf ut nu med syster, i snöovädret, inte najs! Det ska va sommar!!! Men nu ska ja gå!

xJennywho


yes!

Nu funkar internet igen! Otroligt skönt de! Har varit grymt tråkigt när de inte har funkat. Iaf, snart ska jag gå och möta Madde som ska låna skor av mig till ikv, hon ska på Projectx party. Själv ska man gå in till stan och fika lite med Stina! Det blir mysigt de, var länge sen jag va me henne! Har inte hänt så mkt i dag, vart gode jävla trött bara, så kan säga att de inte vart så mkt jobb på lektionerna, haha! Men nu ska jag kila ut och möta Madde!

xJennywho


No internet..

Thats right! vi har inge internet hemma, det är inte najs, ska förmodligen ha det i morgon eller nå. Jag hoppas de, för det är gode tråkigt att inte ha det. Och har knappt nå musik på datan heller så kan inte lyssna på bra musik heller. Sitter just nu på skolan, inte så najs de heller, men slutar på nån timma så de blir finfint de. Ska va me hanna halv 3, sen ska jag hem och vänta på Ia. Och så ska jag smsa Stina om att träffas i helgen, ta en fika eller nå. Länge sen man träffade henne, saknar hon! Men nu ska jag nog arbeta lite med svenskan! Sen smyga ut och ta en rök, najs!

xJennywho


Mysan ville mysa!

Våran lilla katt Mysan löper just nu, så hon vill att man ska mysa med henne hela tiden, annars går hon bara och jamar hela tiden, kul en del gånger, fast blir lite för mkt.. Men iaf så kommer hon in i mitt rum och strosar runt på golvet och tillsist hoppar upp på sängen min och klättrar på mig i några minuter. Sen halv lägger hon sig på mig, hennes överkropp på mina lår och hon står med bakbenen. Hon kanske låg så i 5 min, sen går hon och lägger sig vid ändan av sängen, där hon ligger än, utsträckt och sover som en stock! Så söt hon kan vara!




Söt katt! <3


'Kanske sen kommer jag också tycka att allt dåligt för med sig nåt gott'

Markus Krunegård är fett bra just nu! Länge sen jag lyssnade på honom. Får mig att tänka mycket på 9:an. Haha, goda gamla minnen! Skolan idag då, försov mig till 8, kom till skolan vid 9.20. Måste bättra mig när det gäller att vakna på morgonen. Iallafall, sista lektionen hade vi projekt, och vi ska göra en tidning. Så vi har fått olika uppgifter vi ska göra nu, som tex skriva en insändare. Och jag har bestämt mig för att skriva om 'kända bloggare', och då menar jag, Kisse, Dessie eller så Paow. Ska ta någon av dom eller 2, vet inte än, och har ingen aning om hur jag ska skriva den än. Det får vi se i morgon! Men nu ska jag ut i kylan och röka. Sen ska jag se mer tv och lata mig lite (;

xJennywho






































RSS 2.0